0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Coś też tam straszyłem użyciem registru musette - i słowa dotrzymałem! Ludzie o wrażliwym słuchu, klikacie na własną odpowiedzialność! https://www.youtube.com/watch?v=qMh1rwDug_M
To było z musette? Coś za mało odstrojony [...]
Mi się nie podobało i wogóle powinieneś Krel przestać grać [...]
Cytat: Jurek_klodzko1 w 12 cze 2015, 19:46Mi się nie podobało i wogóle powinieneś Krel przestać grać [...]No nareszcie jakaś szczerość
Cytat: Jurek_klodzko1 w 12 cze 2015, 19:44To było z musette? Coś za mało odstrojony [...]Tak, to było musette, ale z przymkniętą żaluzją - stąd nieco łagodniejsze brzmienie. Co do odstrojenia to wcale nie jest takie małe. Brzmienia bulwarowego (czyli tylko dwóch odstrojonych ósemek) nie da się słuchać.
Też mi się nagranie podoba, ale wolę wykonania gospel, załączam nutki :(mam nadzieje, że sprowokuję Lajkonixa do takiego nagrania)
Fajnie wyszło. Ten początek brzmi zupełnie jak grany na dudach Czy dźwięk nagrywałeś przy pomocy swojej przystawki? W kadrze jej nie widać, ale charakterystyka dźwięku jakby ją wskazywała.
Też mi się nagranie podoba, ale wolę wykonania gospel, załączam nutki :(mam nadzieje, że sprowokuję Lajkonixa do takiego nagrania)w drugim takcie pasuje też B+, lub D7, w ósmym F+