0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: frantek w 13 maj 2015, 17:21Lajkonixie - chwyciłeś mię za duszę tym tangiem, które, najzupełniej nieskromnie, odbieram jako dedykowane do mnie, choć niczym jeszcze na to nie zasłużyłem. Po prostu pięknie - jak mawiają Rosjanie - duszeszczipatielno - to zagrałeś i zaśpiewałeś. A ja poczuwam się do rewanżu - i zrobię to z przyjemnością, aczkolwiek nie od razu, bo u mnie to idzie pomału. Mam nadzieję że Ci się spodoba i myślę też, że w ogóle nie odgadniesz, co to będzie :-) Wielki szacunek!Jasne, Frantku. Spinki nie ma, sie nie śpieszy. Myślę, że wszyscy z przyjemnością posłuchają Twojego wykonania. A to mi się wydała najlepsza prowokacja.
Lajkonixie - chwyciłeś mię za duszę tym tangiem, które, najzupełniej nieskromnie, odbieram jako dedykowane do mnie, choć niczym jeszcze na to nie zasłużyłem. Po prostu pięknie - jak mawiają Rosjanie - duszeszczipatielno - to zagrałeś i zaśpiewałeś. A ja poczuwam się do rewanżu - i zrobię to z przyjemnością, aczkolwiek nie od razu, bo u mnie to idzie pomału. Mam nadzieję że Ci się spodoba i myślę też, że w ogóle nie odgadniesz, co to będzie :-) Wielki szacunek!
Aby czas oczekiwania na nowe nagranie się nie dłużył, pomyślałem że póki co wstawię jedno z już gotowych - może ktoś jeszcze go nie słyszał? - jest tutaj:https://youtu.be/lmhzUFcJANs