Forum Akordeonowe

Forum Akordeonowe => Humor akordeonowy => Wątek zaczęty przez: Andrea Martelli w 26 sty 2018, 17:24

Tytuł: Gdzie to się włączało...
Wiadomość wysłana przez: Andrea Martelli w 26 sty 2018, 17:24
 ;D Tyle guzików, same problemy...  [akordeon]   ;D Mi się wydaje że to było tak..  bo Ja się znam, bo znam kilku ludzi co mi pokazywali jak to działa, chyba że Prąd w elektrowni wyłączyli to i grać nie chce  ;D  [akordeon] Prosta sprawa. ;D
Tytuł: Odp: Gdzie to się włączało...
Wiadomość wysłana przez: PanSzczepan w 26 sty 2018, 20:10
Kiedyś grałem w szkole na akademii, a na próbach każdy kolega: ,,Gdzie to się włącza?? Czemu jak naciskam to nie gra, a jak ty naciskasz to gra?"  ;D  :D
Tytuł: Odp: Gdzie to się włączało...
Wiadomość wysłana przez: TomaszT w 26 sty 2018, 20:14
Kiedyś grałem w szkole na akademii, a na próbach każdy kolega: ,,Gdzie to się włącza?? Czemu jak naciskam to nie gra, a jak ty naciskasz to gra?"  ;D  :D

Miałem dokładnie tak samo. [akordeon] ;)