Nie jest źle, ale - jak się mylę, to niech ktoś poprawi - basy powinno się grać 4 i 3 palcem, a nie 3 i 2, bo w przyszłości może być problem, jak się złapie złe nawyki.
Nie traktuj tego absolutnie jak krytykę, ale - życzliwą uwagę.
Tak, wiem o palcach. Basy do tego walca przerobiłem wcześniej niż zacząłem używać w grze palca 4. Faktycznie dużo lepiej jest grać tutaj 4-3 ale nie chciałem już nic zmieniać.
W moich "nowszych" wykonaniach używam już 4 (np. mój walc lub dzisiaj wrzucone Super Mario Bros). Chociaż co do samej gry 4-3 i 3-2 z tego co czytałem (nawet tutaj na forum) są właśnie dwie szkoły. Dlatego teraz w zależności od utworu gram tak jak mi wygodniej

Jak ze słuchu - to rewelacyjnie.
A co do uwag:
1) Łokieć do przodu!
2) za przekładanie trzeciego palca nad czwartym (z G na As) - 5 lat w zawieszeniu!
3) w miejscach gdzie nie wyrabiasz tercjami w tempie, zagraj po prostu górne nuty z tercji.
1) Ok. Będę pamiętał.
2) Znajdę i poprawię (gdzie jest As?...)
3) Jeszcze troszkę potrenuję i wyrobię. Jeśli mam coś poprawić to na wersję trudniejszą

Chciałem to nagrać (nawet z błędami; nagrywałem tylko raz, z marszu) bo mój kolejny filmik nagram najprawdopodobniej dopiero w czerwcu/lipcu.
Dziękuję za wszystkie uwagi. Pozdrawiam