Autor Wątek: "Where The Boys Are" - 1960 r., Howard Greenfield, Neil Sedaka, Connie Francis  (Przeczytany 304 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Andrea Martelli

• VIP
 :) Witam Serdecznie Znajomych i zapraszam do muzyki filmowej "Where the Boys Are" (Gdzie są chłopcy) to amerykańska komedia CinemaScope z 1960 roku, wyreżyserowana przez Henry'ego Levina , z udziałem Connie Francis , Dolores Hart , Pauli Prentiss , George'a Hamiltona , Yvette Mimieux , Jima Huttona i Franka Gorshina . Piosenka przewodnia „ Where the Boys Are ” osiągnęła 4. miejsce w Stanach Zjednoczonych i stała się znakiem rozpoznawczym Connie Francis. Zapraszam do mojej interpretacji muzycznej 🙂 [akordeon]  https://youtu.be/CLA0EjEp3kk
« Ostatnia zmiana: 14 kwi 2023, 20:12 wysłana przez Andrea Martelli »

Offline Pedros

• VIP
    • Mój kanał na YT
Andrea  [brawo]
Wybierasz coraz trudniejsze opracowania i coraz lepiej sobie radzisz  :)

Offline Andrea Martelli

• VIP
Dziękuję bardzo za miły komentarz i dobrze cię widzieć, próbuję przypomnieć sobie wszystkie te stare piosenki filmowe, które są piękne i umieścić je na moim kanale muzycznym, pracuję teraz nad kolejnym dobrym starym hitem filmowym. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam 🙂👌✌👍 [akordeon]

Offline Leszek

• VIP
Andrea Martelli, bardzo ładne wykonanie, brawo  [brawo] [brawo] [brawo] [akordeon]