Autor Wątek: Guerrini  (Przeczytany 1363 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline yanco

• VIP
Guerrini
« 06 mar 2020, 11:39 »
czy ktoś z Szanownych Forumowiczów wie co to za model? podobno ma MIDI, szukam info i próbek dźwiękowych
« Ostatnia zmiana: 06 mar 2020, 12:58 wysłana przez yanco »

Offline guralband

• VIP Złota Rączka
Odp: Guerrini
« Odpowiedź #1, 06 mar 2020, 20:09 »
Na tym zdjęciu nie ma nic co wskazywałoby że ten instrument posiada midi. Jeżeli jest jakieś gniazdo to zrób jego zdjęcie.

Offline yanco

• VIP
« Odpowiedź #2, 07 mar 2020, 07:12 »
więcej już wiem o tym egzemplarzu, model nie oznaczony, casotto 16+8, głosy super durall sygnowane voci armoniche 2007, wiek szacunkowo 13 lat (sądząc po sygnaturze głosów), wewnątrz midi wyprowadzone w płycie basów, klawiatura standard, całkiem ciekawy instrument

Offline guralband

• VIP Złota Rączka
« Odpowiedź #3, 07 mar 2020, 10:26 »
http://www.vociarmoniche.it/tabella.php?p=6

Typ głosów które posiadasz. Jeśli chodzi o midi : najczęściej jest na galeryjce moduł do sterowania i z barwami i wyjście do wzmacniacza (jack,combo lub canon). Jeżeli instrument służy tylko jako klawiatura sterująca powinieneś mieć wyprowadzone gniazdo DIN do podłączenia z modułem. Jeżeli masz tylko wyjście (gniazdo) na jack to szybciej będą w środku mikrofony a wyjście służy do podłączenia do wzmacniacza i nie ma dodatkowych barw.

Offline yanco

• VIP
« Odpowiedź #4, 07 mar 2020, 10:53 »
Tak głosy voci armoniche - Antonelli, to nie mój instrument, taka była oferta, mikrofony są w środku z instalacją i wyjście jest MIDI typowe.
\
Rozglądam się za jakąś alternatywą dla mojej S4, ale myślę, że w tej półce ciężko będzie jej dorównać
brzmieniowo