Autor Wątek: Echo Trener - darmowe narzędzie do nagrywania i odsłuchiwania swoich ćwiczeń  (Przeczytany 353 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Marcel

• Administrator
Przedstawiam Wam stworzone przeze mnie darmowe narzędzie do ćwiczenia gry na instrumencie muzycznym (lub ćwiczenia śpiewu, dykcji, przemówień itd.) Można je używać na telefonie (lub na komputerze). Pozwala na szybkie nagrywanie swoich ćwiczeń bez zajmowania miejsca w telefonie (nagrania domyślnie traktowane są jako robocze / tymczasowe), ale jest też możliwość zapisania finalnego nagrania w mp3 wysokiej jakości. Jest opcja szybkiego dodawania pogłosu o dowolnym stopniu, opcja odtwarzania nagrania w pętli (wybraną ilość razy), opcja automatycznego startu nagrywania po skończeniu odtwarzania oraz opcja całkowicie bezdotykowej obsługi (nagrywanie oraz odtwarzanie dzieje się samo na podstawie wybranych ustawień). Całość starałem się zrobić tak, aby była maksymalnie intuicyjna w obsłudze :)

https://i.imgur.com/NNz3Isc.jpeg
Echo Trener - darmowe narzędzie do nagrywania i odsłuchiwania swoich ćwiczeń

Dajcie znać, czy narzędzie u Was działa i czy jest według Was praktycznie, a może macie też pomysły na inne jego zastosowania?

Offline Marcel

• Administrator
Dodałem wsparcie dla głośników i słuchawek Bluetooth. Połącz się z ulubionym głośnikiem lub słuchawkami bezprzewodowymi, aby cieszyć się najwyższą jakością odsłuchu :)

Postaw kawę dla Forum Akordeonowe na buycoffee.to