Dzień dobry.
Dziękuję za przyjęcie mnie do tak wspaniałego grona muzyków grających na pięknym instrumencie jakim jest
![akordeon [akordeon]](https://forum.akordeonowe.pl/Smileys/default/akordeon.gif)
. Mam na imię Witek mieszkam we Wrocławiu wiek 61 lat czyli jakby powiedział to poeta jestem nadszarpnięty zębem czasu. Obserwując Państwa forum oczywiście jako gość usłyszałem wielu wspaniałych muzyków, piękne wykonania różnych utworów, jestem pod wrażeniem wow super. Jest jeszcze jeden szczegół który zwrócił moją uwagę a mianowicie to że są tu młodzi wspaniali akordeoniści grający na bardzo wysokim poziomie. Teraz pewnie wypadało by powiedzieć o moim graniu i to jest ten najgorszy moment ale mus to mus. Jestem samoukiem gram głównie ze słuchu i stwierdzam samokrytycznie po wysłuchaniu na forum wielu nagrań no to moja technika gry słabiutko. Oczywiście forum to nie wyścigi kto gra lepiej kto gorzej i Bogu dzięki , atmosfera jest fajna i to jest najważniejsze. Rozpisałem się dlatego podziękuję jeszcze raz za przyjęcie i kończę życzą Państwu wszystkiego dobrego i wspaniałego wykonania każdego utworu który w marzeniach chcielibyście pięknie zagrać.