Autor Wątek: Wito  (Przeczytany 4316 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wito

• *
Odp: Wito
« Odpowiedź #15, 01 paź 2021, 13:29 »
Pedros, piszesz że klika lat temu było trochę słabiej , ale ważne że zrobiłeś krok milowy i teraz proszę mistrz.
Oglądałem twój wspólny występ z kolegą Yanco utwór ulicami Paryża no i szok, zagrane mistrzowsko , a druga rzecz jak  trudne chyba jest to technicznie zrobić taki filmik podziwiam.
 [akordeon] [brawo]

Offline Andrea Martelli

• VIP
« Odpowiedź #16, 01 paź 2021, 19:07 »
 :) Witaj na forum [akordeon]

Offline Wito

• *
« Odpowiedź #17, 01 paź 2021, 19:11 »
Witam pozdrawiam

Offline yanco

• VIP
« Odpowiedź #18, 02 paź 2021, 09:37 »
Hej Wito dzięki, że słuchałeś moich notatek i za dobre słowo, po 2 latach z okładem od powrotu do gry zauważam postęp, ale podchodzę z rezerwą i widzę ogrom pracy przed sobą, a w tym przede wszystkim naukę i zabawę:) i klimat relaksacyjny, który pozwala na dystans do rzeczywistości.

z Pedrosem się świetnie współpracuje, może wrócimy do duetów gdy podciągnę swoje umiejętności

Offline Pedros

• VIP
    • Mój kanał na YT
« Odpowiedź #19, 02 paź 2021, 18:44 »
Yanco jak podciągniesz jeszcze umiejętności to będziesz musiał poszukać innego partnera do duetów ?.
 8)

Offline Wito

• *
« Odpowiedź #20, 02 paź 2021, 20:57 »
Witam.
Obaj Panowie jesteście wspaniałymi muzykami. Jesteście dla mnie niedoścignionym wzorem do naśladowania. Nie ukrywam że słucham i staram się uczyć przede wszystkim pięknego rozłożenia, ubarwienia  niemal każdego utworu który gracie. Jestem samoukiem słuchowcem ale wrażliwym na piękne rozłożenie akordowe zarówno w basach i jak w klawiaturze. Jest wśród nas też wspaniały muzyk Pan Kumar ujmujący pięknym graniem ale i tez swobodą, lekkością wykonania utworu, widać ogromny profesjonalizm ,ale podkreślę że ta lekkość. swoboda jest ujmująca. Jestem nowym forumowiczem i pewnie poznam kolejne perełki, osobowości, bo lista członków jest ogromna. Pozdrawiam Panowie   

Offline Leszek

• VIP
« Odpowiedź #21, 18 paź 2021, 22:41 »
Witaj Wito  :)

Offline Emiliano

• VIP Złota Rączka
« Odpowiedź #22, 01 gru 2021, 12:25 »
Witaj i nie przejmuj się tak tym zębem czasu :). Mój jest większy :D. Najważniejsze to radość i satysfakcja z grania.