Uszanowanko
, jako nowy członek forum mam przyjemność wszystkich was powitać. Główne info takie jak jaki akordeon posiadam znajduje się w moim profilu. Chciałbym też wspomnieć słów o mojej przygodzie z tym wspaniałym instrumentem. Skończyłem w tym roku 15 lat, jestem na szóstym, ostatnim już roku w szkole artystycznej, o ukierunkowaniu stricte muzycznym. Natomiast jakieś 7-8 lat temu chodziłem na prywatne lekcje keyboardu. Niezbyt mnie to pociągało, ale starałem się to polubić, oczywiście zapisanie się na zajęcia wyszło z mojej własnej inicjatywy. Mój nauczyciel, nie pamiętam już nawet imienia tego artysty, często prezentował mi swoje umiejętności gry na akordeonie guzikowym i klawiszowym, no i to wtedy zakochałem się w tym instrumencie. Przeszedłem egzaminy wstępne i oto mam już za sobą 5 lat niezapomnianych przeżyć. Zaczynałem od Fal Dunaju, a mniej więcej pół roku temu opanowałem Flick-Flacka, moją perełkę w arsenale. Aktualnie ćwiczę Rytmy Folklorystyczne Bogdana Dowlasza. Mam nadzieję, że zostanę aktywnym forumowiczem, a wy moi drodzy ciepło mnie przyjmiecie.